Πώληση Μονοκατοικία, TERME RADENCI, Prekmurje, Σλοβενία, RADENCI

Πώληση - Cod. 24703

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 360 m²
  • Αριθμός δωματίων: 8
  • Όροφος: 3

ΣΠΙΤΙ SPA Radenci μέσα και κοντά στο Bad Radkersburg

Σε άμεση γειτνίαση με το SPA Radenci (γραμμή αέρα 500 m), η εκκλησία και το κέντρο του χωριού και μόλις 5 χλμ από τη διάσημη τουριστική πόλη του Bad Radkersburg, έχω πουλήσει ένα πρόσφατο σημαντικό Σπίτι με 7 υπνοδωμάτια κρεβατοκάμαρα, 41 μ2 καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, αποθήκη τροφίμων , τρία λουτρά, σάουνα, μπάνιο επισκεπτών και δύο μεγάλες βεράντες. Το σπίτι κελάρι, πολύ καλή μόνωση, κεντρική θέρμανση και ψύξη, τα πατώματα είναι καλυμμένα με κεραμικά και ξύλινα πατώματα, built-in είναι επίσης ένα κεντρικό σύστημα κενού, τα τριπλά τζάμια από PVC είναι εξοπλισμένα με ηλεκτρικά ρολά και κουνουπιέρες από μια αντλία θερμότητας. Το σπίτι, που χτίστηκε το 2012, έχει 360 μ2 του ζωτικού χώρου και 52 m2 μεγάλο γκαράζ, βρίσκεται σε μια όμορφη ηλιόλουστη περιφραγμένο οικόπεδο 2635 μ2 με ηλεκτρική πύλη αλουμινίου, είναι φυτεμένο με καλλωπιστικά και οπωροφόρα δέντρα και είναι εξοπλισμένα με σύστημα αυτόματης άρδευσης και ιδιωτικό καλά , Μεγάλη πλακόστρωτη αυλή οδηγεί στο σπίτι και γκαράζ για 2 αυτοκίνητα και εργαλεία. Το σπίτι είναι συνδεδεμένο στο ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, αποχέτευση, φυσικό αέριο, τηλέφωνο, καλωδιακή τηλεόραση και το Διαδίκτυο, είναι επιπλωμένο και άμεσα διαθέσιμα.
Το σπίτι στην παραμεθόριο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να προσεγγίσουν διεθνείς αγορές με επιτυχία, εδώ είναι πληρούν τέσσερις χώρες? Αυστρία, τη Σλοβενία, την Ουγγαρία και την Κροατία. Πολλά ξενοδοχεία στο Bad Radkersburg και πολλά θέρετρα και spa σε όλη την Mur στη Σλοβενία ​​ολόκληρο χρόνο με την ελβετική, Γερμανοί και Αυστριακοί bellegt, το ... ζητούν από τις υπηρεσίες της εναλλακτικής ιατρικής, οδοντιατρικής, διάφορα είδη μασάζ, σπα Radenci και το πάρκο Therme Bad Radkersburg, καθώς και πλήθος τοπικών λουτρά και πισίνα λίμνες στην Αυστρία και τη Σλοβενία, ρωτήστε καλή ξεκούραση και καλή ζωή. Στη γύρω περιοχή είναι το τένις και το γκολφ διαθέσιμα διάφορα μαθήματα, τις τοπικές περιοχές για σκι και 4 Std.Autofahrt είστε στην Αδριατική.
Η νότια έκθεση εγγυάται την πιο ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, το ήπιο κλίμα και δεν πρέπει να ξεχνάμε είναι ότι η άριστη ποιότητα της ζωής εξακολουθεί να είναι φτηνή εδώ!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB