Πώληση Μονοκατοικία, Lendava/Lendva, Prekmurje, Σλοβενία, Lendavske gorice 412B

Πώληση - Cod. 35806

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Στο κάτω μέρος των αμπελώνων της Λένβας, μια μονοκατοικία προς πώληση, χτισμένη στην ακτή και ανακαινισμένη αμέσως. Σε κοντινή απόσταση μπορείτε να φτάσετε στο διάσημο ιαματικό λουτρό, το σχολείο, το νηπιαγωγείο, το κέντρο υγείας, το φαρμακείο, το εμπορικό κέντρο, το θέατρο κλπ ... με τα πόδια. Ιδανική επιλογή για νεαρά ζευγάρια, μικρά παιδιά.
Το σπίτι χτίστηκε το 1975 και ανακαινίστηκε το 2005/2006 με στέγη, θερμομόνωση, πλαστικά παράθυρα και πόρτες εισόδου. Η θέρμανση είναι ένα σύστημα καυστήρων αερίου που ανανεώνεται το 2015 και λύνεται τους χειμερινούς μήνες χρησιμοποιώντας μια μεγάλη εστία με ξύλα. Το ζεστό νερό τροφοδοτείται από ηλεκτρικούς λέβητες. Το κτίριο είναι σε άριστη κατάσταση, 2 ορόφους, αυλή με βεράντα, 177,5nm - 93,7 nm χρήσιμη επιφάνεια δαπέδου. Τα έξοδα συντήρησης της κατοικίας είναι εξαιρετικά χαμηλά. Το μπροστινό μέρος του σπιτιού είναι κατάλληλο για πολλές θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων ακριβώς μπροστά από το δρόμο - δίπλα στο σπίτι είναι ένα μεγάλο, ξεχωριστό γκαράζ 21 τ.μ.
Το ισόγειο του σπιτιού διαθέτει ένα ευρύχωρο λόμπι, μια μεγάλη κουζίνα, μπάνιο με ντους και τουαλέτα, δύο μικρότερα δωμάτια και ένα γκαράζ. Στον πάνω όροφο μπορείτε να φτάσετε σε μια άνετη, ασφαλή ξύλινη σκάλα. Εδώ θα βρείτε την τραπεζαρία και ένα ευρύχωρο, φωτεινό σαλόνι, από το οποίο μπορείτε να περπατήσετε απευθείας σε μια ευχάριστη, ζεστή βεράντα και στην αυλή. Το σαλόνι διαθέτει μια ωραία σκεπαστή πλακάκι με επενδεδυμένη καμινάδα, η οποία το χειμώνα θερμαίνει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.
Επίσης στη δεξιά πλευρά είναι η σουηδική κουζίνα με ένα μικρό ντουλάπι, το οποίο αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή αποθήκευσης. Από την κουζίνα σε ένα μεγάλο μπαλκόνι μπαίνουμε στην αυλή. Υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια ή ένα παιδικό δωμάτιο στα αριστερά και ένα μπάνιο με μπανιέρα και τουαλέτα.
Πίσω από το κεντρικό κτίριο υπάρχει μια διώροφη μονοκατοικία 102,2 τ.μ., ο επάνω όροφος έχει ωφέλιμο εμβαδόν 42,2 τ.μ. που περνά μέσα από ένα μικρό σκεπαστό χώρο στην κουζίνα και μετά έρχεται στην τραπεζαρία και υπάρχουν δύο ακόμα ανοίγει το δωμάτιο. Μικρό μπάνιο με τουαλέτα και μπανιέρα είναι προσβάσιμο μέσω της κουζίνας. Μετά την ανακαίνιση του μικρού μέρους του μικρού σπιτιού, είναι δυνατόν να αναπτυχθεί ένα ωραίο μικρό διαμέρισμα για δύο άτομα, το οποίο είναι εντελώς χωριστό και μπορεί να ενοικιαστεί. Δεδομένου ότι τα δύο κτίρια έχουν χωριστή υποδομή, είναι ανεξάρτητα το ένα από το άλλο.
Υπάρχει ένα ζεστό κελάρι κρασιού στο ισόγειο του σπιτιού, το οποίο προστατεύει τα κρασιά που παράγονται από τους 400 καπιταλιστικούς αμπελώνες. Ο εξοπλισμός και ο εξοπλισμός που απαιτείται για την παραγωγή σταφυλιών και οίνου είναι η βασική τιμή του ακινήτου.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB