Πώληση Ξενοδοχείο, strugnano, Portorose, Σλοβενία, dobrava 4a

Πώληση - Cod. 40411

  • Τύπος: Ξενοδοχείο
  • Περιοχή: 950 m²
  • Αριθμός δωματίων: 16
  • Όροφος: p+1+2

Σε μια ελίτ τοποθεσία στο Belvedere πάνω από το Isola, πωλείται ένα σπίτι που χτίστηκε μεταξύ 1985 και 1990. Σε οικόπεδο 1.275 m², υπάρχει μια μεγάλη κατοικία με έκταση 850,6 m². Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή Stunjan Landscape Park, μόλις 800 μέτρα από τη θάλασσα. Το σπίτι βρίσκεται σε μια ήσυχη και ειδυλλιακή τοποθεσία, κοντά στους παραλιακούς δρόμους προς Strunjan και Izola. Το μεγάλο πλεονέκτημα της τοποθεσίας είναι η εγγύτητα του Isola και του Portoroz, όπου βρίσκεται όλη η απαραίτητη υποδομή. Γύρω από το κτήριο φυτεύονται περίπου 120 ελαιόδεντρα και μεσογειακά φρούτα. Υπάρχουν επίσης πολλά χωράφια για να καλλιεργούν τα βιολογικά τους λαχανικά.

- 200 μ. Από το Hotel Belveder
- 800 μέτρα από τη θάλασσα
- 2χλμ. Από το Isola ή το Portorož
-7 χλμ από Koper
-15 χλμ από τα σύνορα Rabuiese
- 1χλμ. Από το Moon Bay

Το ακίνητο είναι ένα οικιστικό-εμπορικό κτήριο για το οποίο έχει ήδη ληφθεί έγκυρη άδεια οικοδόμησης για την προσαρμογή και την ανακατασκευή σε μια ξενοδοχειακή εγκατάσταση. Προφανώς είναι δυνατόν να προσαρμοστούν τα πάντα σε άλλα καταλύματα (διαμερίσματα, ξενώνες) ή στον Τουρισμό Υγείας (οδοντιατρείο, κλινική ομορφιάς).
Οι ιδιοκτήτες έχουν ήδη λάβει όλες τις απαραίτητες άδειες για την έναρξη της κατασκευής (το εργοτάξιο που έχει ήδη καταχωριστεί νόμιμα), πράγμα που σημαίνει ότι ο αγοραστής μπορεί να ξεκινήσει την κατασκευή αμέσως. Το ακίνητο αντιπροσωπεύει μια εξαιρετική επενδυτική ευκαιρία, καθώς μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε κερδοφόρο ακίνητο με πλήρη ανακαίνιση ή αλλαγή. Οι δυνατότητες αναδιαμόρφωσης του ίδιου του κτηρίου είναι πολλές, μία από αυτές είναι η δημιουργία 6 μεγάλων διαμερισμάτων. Οι ιδιοκτήτες έχουν ήδη αποκτήσει έργα για την κατασκευή ενός ξενοδοχείου ανώτερης ή πολυτελούς κατοικίας με χωρητικότητα 16 δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και μπαλκόνι), ένα εστιατόριο και μια μεγάλη βεράντα. Το οικόπεδο προσφέρει άφθονο χώρο στάθμευσης.
Το συνολικό κόστος της προσαρμογής και ανακατασκευής του Senior Hotel είναι 550.000 ευρώ!
Η συνολική επένδυση (αγορά ακινήτου + ανακατασκευή) πληρώνεται για 5 χρόνια !!

Μην χάσετε αυτήν την φανταστική επιχειρηματική ευκαιρία!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB