Πώληση Μονοκατοικία, Whole, Ljubljana, Σλοβενία, Slovenia

Πώληση - Cod. 39797

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 1 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 1

Η Σλοβενία είναι μια μικρή χώρα με ποικίλο τοπίο. Οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, είστε κοντά στους λόφους, στη θάλασσα, στις λίμνες, στα ποτάμια, στον καρσικό και στον αεροπλάνο, στα ιαματικά λουτρά, στους αμπελώνες και στο καλό κρασί, στην ορεινή περιοχή της Σλοβενικής Τοσκάνης, στην πρωτεύουσα Lubiana και άλλες φυσικές ομορφιές της Σλοβενίας.

Οικόπεδο στην ηλιόλουστη πλευρά των Άλπεων προσφέρει όμορφες ιδιότητες. παλιά σπίτια που ανακαίνιση αναπνέει νέα ζωή, εξοχικές κατοικίες σε απομακρυσμένη τοποθεσία, μεγαλύτερα ακίνητα, οικόπεδα σε ωραία τοποθεσία όπου μπορείτε να χτίσετε ένα νέο σπίτι των ονείρων σας.

Το μεγαλύτερο μέρος της γης της Σλοβενίας είναι εύφορο, ώστε να μπορείτε να επιλέγετε τον εφοδιασμό σε λαχανικά και φρούτα. Όλο και περισσότερες αγροτικές εκμεταλλεύσεις επιλέγουν τη βιολογική παραγωγή. Το νερό σε όλη τη Σλοβενία είναι πόσιμο και υψηλής ποιότητας.

Έτσι, εραστές της άθικτης φύσης, διαφορετικές επαρχίες, καλό φαγητό και ασφαλή τοποθεσία επικοινωνήστε μαζί μου. θα σας ενημερωσω
για τις θαυμάσιες δυνατότητες για αγορά ακινήτου στη Σλοβενία σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας.

Η διαδικασία αγοράς είναι λίγο δύσκολη, αλλά η φροντίδα είναι περιττή, θα φροντίσω για όλη την τεκμηρίωση και την συμβολαιογραφική διαδικασία αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μου με τις επιθυμίες σας για το νέο σας σπίτι στο σπίτι ή για διακοπές σε ασφαλές μέρος στη Σλοβενία.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB