Πώληση Μονοκατοικία, Smartno ob Paki, Savinjska, Σλοβενία, Gavce 47b

Πώληση - Cod. 38918

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 150 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Το σπίτι είναι πλήρες υπόγειο. Εδώ θα βρείτε το υπόγειο, την τραπεζαρία με μικρή κουζίνα, το λεβητοστάσιο, την τουαλέτα επισκεπτών και ένα επιπλέον δωμάτιο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως γκαράζ. Μπροστά από την κύρια είσοδο βρίσκεται η μεγάλη βεράντα. Στο ισόγειο είναι η κουζίνα, το σαλόνι, το μπάνιο και το διάδρομο. Η ξύλινη σκάλα οδηγεί στη σοφίτα. Εδώ είναι δύο υπνοδωμάτια και το μπάνιο. Τα δωμάτια έχουν θερμαντικά σώματα, στα μπάνια τα πάντα είναι έτοιμα για ενδοδαπέδια θέρμανση, αλλά δεν υπάρχει ακόμη σόμπα στο χώρο του λέβητα. Με λίγη επιπλέον εργασία (για παράδειγμα, στο πάτωμα), το σπίτι είναι έτοιμο για χρήση.

Η μικρή πόλη Gavce είναι μέρος του δήμου Smartno ob Paki (περιοχή Savinjska). Αμπελουργία ασκείται στις ηλιόλουστες και καταπράσινες πλαγιές του Gavce. Το περιβάλλον είναι ήσυχο και πολύ καλό για να χαλαρώσετε. Αν και η Σλοβενία είναι πολύ μικρή, υπάρχουν πολλά που πρέπει να δείτε και να κάνετε. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να αναφέρουμε το ιαματικό λουτρό Topolsica και το χιονοδρομικό κέντρο Golte, το οποίο απέχει μόλις 15-20 χλμ. Από το Gavce. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η λίμνη Velenje, η οποία γίνεται ολοένα και πιο αναγνωρίσιμη λόγω των πολλών δραστηριοτήτων που μπορούν να γίνουν εδώ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB