Πώληση Βίλα, Izola, Primorska, Σλοβενία, Malija 147A

Πώληση - Cod. 40629

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 125 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

Το σπίτι βρίσκεται σε οικόπεδο 600 τ.μ. το σαλόνι είναι περίπου 125 m2 σε δύο ορόφους:

- είσοδος στο ισόγειο, σαλόνι με κουζίνα, μικρή τουαλέτα και βεράντα
- στον πρώτο όροφο: χωλ, 2 υπνοδωμάτια (15,5 τετραγωνικά μέτρα και 9,5 τετραγωνικά μέτρα), μπάνιο και ντουλάπα (πλυντήριο και στεγνωτήριο-… ..).

Από το εξωτερικό, στο ισόγειο του σπιτιού, υπάρχει ένα λεβητοστάσιο και μια μικρή αποθήκη για συνολική έκταση περίπου 7 τετραγωνικών μέτρων (πάνω από το λεβητοστάσιο στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα τεχνικό δωμάτιο με χαμηλή οροφή). Το σπίτι χτίστηκε τον Μάρτιο του 2008. Τα θεμέλια είναι κατασκευασμένα από οπλισμένο σκυρόδεμα πιο συχνά με βαθιές ανασκαφές (η σταθερότητά τους επιτρέπει την ανέγερση ενός πολυώροφου σπιτιού).
Τα σπίτια είναι κτισμένα με κλασικά τούβλα και καλύπτονται με θερμομόνωση (10 cm πολυστερίνης) στο ισόγειο 8 πέτρινοι τοίχοι προστίθενται. Η σοφίτα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. η οροφή χαμηλώνει και τελειώνει σε σοφίτα με ψηλή οροφή πάνω από το πρότυπο και τελείωσε με γυψοσανίδες. Η σοφίτα είναι μονωμένη με 20 εκατοστά από πετροβάμβακα. Τα ανοίγματα των παραθύρων και των θυρών και οι εσωτερικές πόρτες είναι ιταλικού σχεδιασμού (τα ξύλινα παραθυρόφυλλα, το εξωτερικό των παραθύρων και οι πόρτες είναι κατασκευασμένα από πλαστικό και το εσωτερικό των παραθύρων είναι κατασκευασμένο από ξύλο με γυαλί δύο στρωμάτων). Οι πόρτες στο λεβητοστάσιο και το ντουλάπι είναι κατασκευασμένα από αλουμίνιο. Το ισόγειο του εσωτερικού είναι διακοσμημένο με ξύλινη σκάλα με κιγκλίδωμα από σφυρήλατο σίδερο. Υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης τζακιού στο ισόγειο. Το μπάνιο διαθέτει ενσωματωμένο ντους. Η μπροστινή πόρτα είναι κατασκευασμένη από ξύλο.
Πρόσθετη περιγραφή:
Η θέρμανση γίνεται με σφαιρίδια (περίπου 1,5 τόνοι ανά σεζόν ή περίπου 500 ευρώ / σεζόν). Η ενδοδαπέδια θέρμανση είναι εγκατεστημένη στο ισόγειο και καλοριφέρ στον πρώτο όροφο.
Τα περίχωρα είναι διατεταγμένα σε διάφορα επίπεδα (σύμφωνα με το ανάγλυφο έδαφος), είναι σίγουρα ένας ποικίλος τοίχος με ρουλεμάν, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα πέτρα. Από τον κήπο (από πολλές πλευρές), από τη βεράντα μπροστά από το σαλόνι στο ισόγειο και από τα δύο δωμάτια στον πρώτο όροφο έχετε ανοιχτή θέα στη θάλασσα (Portorož-Bay of Lucija, Forma vivo, χερσόνησος της Lucija Marina Savudrija). Γκράντο-Βενετία). Δεν είναι δυνατή η κατασκευή ενός κτηρίου μπροστά από το ακίνητο. Η πρόσβαση στο κατάλυμα είναι δυνατή από πολλές πλευρές (Izola / Malija / Mala Seva, Lucija / Malija / MS και Portoroz / Valeta / MS και Izola / Jagodje / MS). Η σύνδεση με το λεωφορείο συνδέεται με το Isola. Το πλησιέστερο εμπορικό κέντρο είναι στη Λουκία (3 λεπτά με το αυτοκίνητο), στη συνέχεια στη Izola (8 λεπτά με το αυτοκίνητο) και το Koper (14 λεπτά με το αυτοκίνητο). Η τοποθεσία είναι ήσυχη σε τέλεια φύση (περιβάλλεται από το δάσος). Η κατασκευή περισσότερων σπιτιών επεκτείνεται στον ιστότοπο.
Ακολουθεί σίγουρα το στιλ της κατασκευής ενός σπιτιού σύμφωνα με τις τοπικές τάσεις: θεμέλια από σκυρόδεμα, κλασικό τούβλο, χειροποίητη πέτρα (καφέ-μπλε ψαμμίτης), με αξεσουάρ (κόκκινα τούβλα για να διακοσμούν τους τοίχους ως είσοδο στην ιδιοκτησία-ανατολικά δυτικά, κτίριο στοιχήματος, καλά-

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB