Πώληση Δυάρι, TERME RADENCI, Prekmurje, Σλοβενία, RADENCI

Πώληση - Cod. 28685

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 42 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 4

Διαμέρισμα βρίσκεται σε κτίριο κατοικιών με 20 διαμερίσματα, Βόρεια / Ανατολικά κατάσταση. Σπίτι που βρίσκεται στην ήσυχη και καταπράσινη περιοχή, όχι μακριά από το σπα Radenci (γραμμή αέρα περίπου 400 m). Σε άμεση γειτνίαση είναι καταστήματα, ταχυδρομείο, τράπεζα, ζαχαροπλαστείο, αθλητικό τομέα, το νηπιαγωγείο, το σχολείο. Πριν από το σπίτι είναι άνετο πάρκινγκ. Από Radenci σας γα 6 χλμ Bad Radkersburg.
Διαμέρισμα lieht τον 4ο όροφο και περιλαμβάνει: είσοδο, κουζίνα, σαλόνι και υπνοδωμάτιο, μπάνιο με ντους και τουαλέτα. Σε δύο μεγαλύτερα δωμάτια Parket τοποθετείται στο διάδρομο και κουζίνα πλαστικό δάπεδο, στο μπάνιο είναι κεραμικό. Το υπνοδωμάτιο έχει ένα Wandschrak χτίστηκε για να μετρήσει.
Θέρμανση παρέχεται από το αέριο - σπίτι έχει το δικό του λεβητοστάσιο της, τα θερμαντικά σώματα τοποθετούνται πληρωτές (κόστος θέρμανσης είναι πολύ χαμηλές και πληρώνετε μόνο ό, τι καταναλώνουν). Τελευταία ανακαινισμένο εργασία μπάνιο πριν από 10 χρόνια, κουζίνα πριν από 2 χρόνια, παράθυρα με περσίδες πριν από 12 χρόνια.
Συνολικό εμβαδόν δαπέδου είναι 42 μ2 + 2m2 υπόγειο.
Διαμέρισμα που πωλείται μερικώς επιπλωμένη (κουζίνα και ντουλάπα), ή με ραντεβού.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB