Πώληση Άλλο (Αγροτεμάχια), Maribor, Maribor, Σλοβενία, Ruše, Lobnica

Πώληση - Cod. 30113

  • Τύπος: Άλλο (Αγροτεμάχια)
  • Περιοχή: 3100 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Είμαστε πωλούν ένα όμορφο και ήσυχο οικόπεδο στις πλαγιές Mariborsko Pohorje. Πολύ κοντά στο χιονοδρομικό κέντρο του Μάριμπορ και 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της πόλης. Στη γύρω περιοχή υπάρχουν πολλά δάση, χιονοδρομικές πίστες και τα μονοπάτια πεζοπορίας. Το οικόπεδο είναι ιδανικό για την τοποθέτηση του ένα εξοχικό σπίτι διακοπών ή ένα σπίτι, καθώς βρίσκεται στη μέση της φύσης και γαλήνιο περιβάλλον. Είναι συνδεδεμένο με όλες τις απαραίτητες συνδέσεις (νερό, ηλεκτρικό ρεύμα, αποχέτευση), είναι εύκολα προσβάσιμο από το δρόμο και έχει όλες τις απαραίτητες οικοδομικές άδειες. Υπάρχει ένα παλιό σπίτι τοποθετούνται στο οικόπεδο.

Μέγεθος: 3100 m2 / 33368 τετραγωνικά πόδια (0,77 στρέμματα)
Τιμή: 35 € / m2
Είναι επίσης δυνατό να αγοράσετε μόνο το ήμισυ του οικοπέδου, τα έξοδα που χωρίζεται στη μέση μεταξύ πωλητή και αγοραστή (app. 1500 €)

Σχετικά με την πόλη του Μάριμπορ: Μάριμπορ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σλοβενίας και με μόνο 100.000 κατοίκους προσφέρει τόσο την ειρήνη και την ευκαιρία. Είναι το σπίτι του αθλητισμού, ιδιαίτερα χειμερινά σπορ, καθώς υπάρχουν πολλά χιονοδρομικά κέντρα γύρω, Pohorje Ski Resort είναι το πιο γνωστό και διεθνούς φήμης. Το καλοκαίρι, η Pohorje πλαγιές μετατραπεί σε θαυμάσια πεζοπορία go-για να τοποθετήσετε, όπως το δάσος είναι enourmous και προσφέρει πολλά σημεία ανοικτή για εξερεύνηση. Είναι επίσης το σπίτι σε αδρεναλίνη αθλητικές διοργανώσεις, κυρίως κατηφορική ποδηλασία. Είναι επίσης γνωστή για την παραγωγή κρασιού είναι τόσο η περιοχή είναι πλούσια σε αμπελώνες και τα μονοπάτια κρασί. Η πόλη είναι επίσης το σπίτι για να το αρχαιότερο αμπέλου στον κόσμο. Είναι ένα όμορφο μέρος, όπου μπορείτε να βρείτε τόσο την ειρήνη και τον ενθουσιασμό, και όπου οι άνθρωποι θα σας καλωσορίσει με ειλικρίνεια και χιούμορ τους, για το οποίο είναι γνωστό για.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB